Funky Festival

Funky Festival

Az év kihagyhatatlan Best OF Funky bulija!

Örömmel jelentjük be a 2024-es Funky Fesztivált, ahol a Funky zene nagyágyúi sorakoznak fel. Olyan legendás előadókkal találkozhattok, mint a Kool & The Gang vagy az Earth, Wind & Fire gitárosa, Al McKay. A Funky nem csak egy zenei stílus, nem csak a ritmusok és színek birodalma, hanem egy pozitív energiákkal felturbózott életérzés is, mely egyenlő a vidámsággal és életigenléssel. A repertoárjukban a Funky mellett a Soul, az R&B és a Hip-Hop ugyanúgy megjelennek, mint a klasszikus amerikai diszkó.

Mi biztosan ott leszünk ezen a fejelthetetlen örömzenélésen, csatlakozz te is hozzánk önkéntesként! Találkozzunk június 27-én az MVM Dome-ban!

The one and only must-see Best OF Funky party of the year!

We're delighted to announce the 2024 edition of Funky Festival, featuring some of the biggest names in Funky music. You can meet legendary artists such as Kool & The Gang and Earth, Wind & Fire guitarist Al McKay. Funky is not just a style of music, not just a realm of rhythms and colours, but also a way of life, charged with positive energy which equals fun. Their repertoire includes Funky, Soul, R&B and Hip-Hop as well as classic American disco.

We'll definitely be there for this unforgettable night of music, join us as a volunteer! See you on the 27th of June at the MVM Dome!

Fogadó szervezet

Fesztivál Önkéntes Központ Nonprofit Kft.
Név
Fesztivál Önkéntes Központ Nonprofit Kft.
Leírás
A Fesztivál Önkéntes Központ önkéntes programokat szervez Magyarország legnagyobb fesztiváljaira. Az elmúlt 10 év alatt felépített rendszerünkben a közös munka számtalan jövőbeli lehetőséget biztosít azoknak, akik hisznek az önkéntesség erejében!

The Festival Volunteer Center organizes volunteer programs for Hungary's biggest festivals. In our system which we built up over the past 10 years working together provides countless future opportunities for those who believe in the power of volunteering.
Székhely
1084 Budapest, Bacsó Béla utca 6. II./20.
Időtartam
Helyszín
Budapest, MVM Dome
Jelentkezési határidő
Jelentkezők száma
45
A rendezvény hivatalos weboldala
https://www.mvm-dome.hu/programok/funky-festival
A rendezvény napjai
2024. 06. 27.
kötelező napok
választható napok