Gourmet Fesztivál

Gourmet Fesztivál

NEM BÍRSZ MEGLENNI FINOM ÉTELEK NÉLKÜL? ÖNKÉNTESKEDJ A GOURMET FESZTIVÁLON!
Idén is megrendezésre kerül a Millenárison a Gourmet Fesztivál június 2. és 4. között. Ez a 3 nap az ország legnagyobb étel-ünnepe, sokaknak még a Karácsonyt is lepipálja! Ilyenkor 3 napra megtelik a Millenáris a magyar gasztronómia kiemelkedő szereplőivel, és persze veletek. Egy hétvége, ahol találkozhattok az ország legizgalmasabb ízeivel, séfjeivel, éttermeivel, pincészeteivel, cukrászdáival, szakmai programjaival – ez mind a Gourmet Fesztivál. Ha séfnek vagy cukrásznak tanulsz, ez egy szuper lehetőség, hogy mélyebben megismerkedj a gasztrovilággal. A feladat, ami rátok vár, nem más mint a pohárkiadó pont, illetve irodai kisegítés. Ha a Közösségi szolgálatod teljesítenéd, akkor se habozz csatlakozni a csapathoz!
Reméljük, már ti is annyira várjátok, mint mi!

CAN'T LIVE LIFE WITHOUT DELICIOUS FOOD? VOLUNTEER AT THE GOURMET FESTIVAL!
This year, the Gourmet Festival will be held at Millenáris between June 2nd and 4th. This is the biggest food festival in the country, many agree that it even passes Christmas! To start the summer of 2023, Millenáris is filled for 3 days with outstanding players of Hungarian gastronomy, and of course with you. A weekend where you can meet the country's most exciting flavors, chefs, restaurants, wineries, pastry shops, professional programs - this is all the Gourmet Festival. If you are studying to be a chef or pastry chef, this is a great opportunity to get to know the world of gastronomy more deeply. The task that awaits you is none other than the cup dispensing point and office assistance. If you would like to do your school’s community service, don't hesitate to join the team!
We hope you are looking forward to it as much as we are!

Fogadó szervezet

Fesztivál Önkéntes Központ Nonprofit Kft.
Név
Fesztivál Önkéntes Központ Nonprofit Kft.
Leírás
A Fesztivál Önkéntes Központ önkéntes programokat szervez Magyarország legnagyobb fesztiváljaira. Az elmúlt 10 év alatt felépített rendszerünkben a közös munka számtalan jövőbeli lehetőséget biztosít azoknak, akik hisznek az önkéntesség erejében!

The Festival Volunteer Center organizes volunteer programs for Hungary's biggest festivals. In our system which we built up over the past 10 years working together provides countless future opportunities for those who believe in the power of volunteering.
Székhely
1084 Budapest, Bacsó Béla utca 6. II./20.
Időtartam
Helyszín
Budapest, Millenáris
Jelentkezési határidő
Jelentkezők száma
97
A rendezvény hivatalos weboldala
https://gourmetfesztival.hu/
A rendezvény napjai
2023. 05. 30.
2023. 05. 31.
2023. 06. 01.
2023. 06. 02.
2023. 06. 03.
2023. 06. 04.
2023. 06. 05.
kötelező napok
választható napok