Powerwolf koncert

Powerwolf koncert

Készüljetek fel egy páratlan metal élményre, hiszen a Powerwolf várva várt Wolfsnächte turnéja 2024-ben visszatér! Az október 22-én az MVM Dómban megrendezésre kerülő budapesti állomás a valaha volt legnagyobb és leglátványosabb Powerwolf-koncert lesz Magyarországon.
A dalok ott zengnek a fülünkben, akarva-akaratlanul is dúdoljuk a refrént, miközben a színpadon nem egy koncertet, hanem egy előadást, egy színházat látunk. Ámulatba ejtő díszlet, pirotechnika és show elemek: valóban libabőrös élményben lehet része a nézőnek. Legyen az rocker vagy sem.
Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részese legyél az élménynek,amikor a Powerwolf olyan koncertélményt nyújt, amely kitörölhetetlen nyomot hagy a magyar metal életben.
Jelentkezz önkéntesnek és találkozzunk október 22-én az MVM Dome-ban!

Get ready for an unparalleled metal experience as Powerwolf's highly anticipated Wolfsnächte tour returns in 2024! Taking place on 22 October at the MVM Dome in Budapest, it will be the biggest and most spectacular Powerwolf concert ever in Hungary.
The songs will be ringing in your ears, you will be humming the chorus, while on stage you will see not a concert, but a performance, a theatre. With awe-inspiring scenery, pyrotechnics and show elements, it is a truly goosebump-inducing experience. Whether you are a rocker or not.
Don't miss the opportunity to be part of the experience when Powerwolf delivers a concert experience that will leave an unforgettable mark on the Hungarian metal scene.
Volunteer and meet us on October 22 at the MVM Dome!

Fogadó szervezet

Fesztivál Önkéntes Központ Nonprofit Kft.
Név
Fesztivál Önkéntes Központ Nonprofit Kft.
Leírás
A Fesztivál Önkéntes Központ önkéntes programokat szervez Magyarország legnagyobb fesztiváljaira. Az elmúlt 10 év alatt felépített rendszerünkben a közös munka számtalan jövőbeli lehetőséget biztosít azoknak, akik hisznek az önkéntesség erejében!

The Festival Volunteer Center organizes volunteer programs for Hungary's biggest festivals. In our system which we built up over the past 10 years working together provides countless future opportunities for those who believe in the power of volunteering.
Székhely
1084 Budapest, Bacsó Béla utca 6. II./20.
Időtartam
Helyszín
Budapest, MVM Dome
Jelentkezési határidő
Jelentkezők száma
68
A rendezvény hivatalos weboldala
https://www.mvm-dome.hu/programok/powerwolf
A rendezvény napjai
2024. 10. 22.
kötelező napok
választható napok