Quimby koncert

Quimby koncert

Az ország egyik vezető koncertzenekara, a Danubia és az összetéveszthetetlen zenei hangzású Quimby 33 év után sem hagy fel a kísérletezéssel. 2018-ban már sikerült bebizonyítaniuk, hogy a klasszikus zene és a rock and roll nem is áll olyan távol egymástól. 2024. március 9-én pedig ismét beengedik a szimfonikus hangzást a világukba és ezzel együtt az MVM Dome színpadára. A Quimby, a Danubia Zenekarral és Balassa Krisztián karmesterrel kiegészülve mutatja be a komolyzenei hangszerelés és a rock and roll attitűd elképesztő párosítását. Áradó és lüktető szimfonikus szekciónak leszünk fültanúi és a jólismert, népszerű Quimby-dalok pedig eddig sosem hallott módon fognak felcsendülni. Nem mindennap hallható együtt ez a két, évtizedek óta meghatározó formáció, és arról se feledkezzünk meg, hogy közel 8 év után először ad újra arénakoncertet a Quimby!

A Fesztivál Önkéntes Központ pedig lehetőséget kínál arra, hogy önkéntesként éld meg ezt a kihagyhatatlan eseményt. Senki se menekül! Találkozzunk 2024.03.09-én az MVM Domeban!

Fogadó szervezet

Fesztivál Önkéntes Központ Nonprofit Kft.
Név
Fesztivál Önkéntes Központ Nonprofit Kft.
Leírás
A Fesztivál Önkéntes Központ önkéntes programokat szervez Magyarország legnagyobb fesztiváljaira. Az elmúlt 10 év alatt felépített rendszerünkben a közös munka számtalan jövőbeli lehetőséget biztosít azoknak, akik hisznek az önkéntesség erejében!

The Festival Volunteer Center organizes volunteer programs for Hungary's biggest festivals. In our system which we built up over the past 10 years working together provides countless future opportunities for those who believe in the power of volunteering.
Székhely
1084 Budapest, Bacsó Béla utca 6. II./20.
Időtartam
Helyszín
Budapest, MVM Dome
Jelentkezési határidő
Jelentkezők száma
96
A rendezvény napjai
2024. 03. 09.
kötelező napok
választható napok