Republic 35 koncert

Republic 35 koncert

A Republic zenekar jövőre ünnepli 35. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán egy közös ünneplésre hívják a közönséget. Ki ne ismerné az olyan ikonikus zenéket, mint a Repül a bálna, a 67-es út, vagy a Szállj el kismadár. Születésnapi nagykoncertjükön azonban nem csak az örökzöld klasszikusok hangzanak majd el. Hallhatóak lesznek olyan új slágerek is, mint a Rajzoljunk álmokat, a Balatoni lányok, valamint egy vadonatúj, hivatalosan még meg sem jelent dal, a Ki van a házban. A 2025. február 1-én az MVM Dome-ban tartandó koncert méltó összegzése lesz egy igazán szép jubileumnak, különleges látvánnyal és vendégekkel kiegészülve.
Légy részese ennek az ünnepi pillanatnak és jelentkezz önkéntesnek! A jó hangulat garantált!

The band Republic will celebrate its 35th birthday next year. To mark the anniversary, they are inviting the public to a joint celebration. Who doesn't know iconic songs like "The Whale Flies", "Road 67" or "Fly Away Little Bird"? But it's not just the evergreen classics that will be played at their big birthday concert. There will also be new hits such as Draw Dreams, Girls from Lake Balaton and a brand new song that hasn't been officially released yet, Who's in the House. The concert, to be held on 1 February 2025 at the MVM Dome, will be a fitting conclusion to a truly wonderful anniversary, with a special line-up and guests.
Be part of this festive moment and volunteer! A good atmosphere is guaranteed!

Fogadó szervezet

Fesztivál Önkéntes Központ Nonprofit Kft.
Név
Fesztivál Önkéntes Központ Nonprofit Kft.
Leírás
A Fesztivál Önkéntes Központ önkéntes programokat szervez Magyarország legnagyobb fesztiváljaira. Az elmúlt 10 év alatt felépített rendszerünkben a közös munka számtalan jövőbeli lehetőséget biztosít azoknak, akik hisznek az önkéntesség erejében!

The Festival Volunteer Center organizes volunteer programs for Hungary's biggest festivals. In our system which we built up over the past 10 years working together provides countless future opportunities for those who believe in the power of volunteering.
Székhely
1084 Budapest, Bacsó Béla utca 6. II./20.
Időtartam
Helyszín
MVM Dome
Jelentkezési határidő
Jelentkezők száma
89
A rendezvény hivatalos weboldala
https://www.mvm-dome.hu/programok/republic-35
A rendezvény napjai
2025. 02. 01.
kötelező napok
választható napok