Carson Coma koncert

Carson Coma koncert

A Carson Coma egy 2018-ban alakított alternatív rock banda. Idén jelent meg a negyedik albumuk, az elmúlt öt év pedig egy kiemelkedő sikertörténet a fiatalok számára. Több teltházat Budapest Parkos koncert, kétszeres Sziget Nagyszínpad majd idén először pedig az első arénás showjukat adják az MVM Domeban!

Az Én még sohasem, a Pók, a Peti és én vagy az Immunissá válunk csak pár azok a számok közül, amelyek az elmúlt évben fiatalok tízezreit mozgatták meg a hazai fesztiválokon. Most rajtad a sor, hogy te is átéld ezt az élményt! Jelentkezz önkéntesnek, segíts a beengedésben vagy a karszalagozásban és ünnepeld velünk a Carson Coma 5. Születésnapját!

Carson Coma is an alternative hungarian rock band formed in 2018. They released their fourth album this year, and the last five years have been an outstanding success story for the youngsters. Several sold out Budapest Park concerts, two Sziget Main Stage shows and this year for the first time they will play their first arena show at the MVM Dome!

Én még sohasem, Pók, Peti és én and Immunissá válunk are just a few of the songs that have moved tens of thousands of young people at festivals in Hungary over the past year. Now it's your turn to live the experience! Apply for volunteering, help with admission or arm bands and celebrate Carson Coma's 5th Birthday with us!

Hosting organization

Fesztivál Önkéntes Központ Nonprofit Kft.
Name
Fesztivál Önkéntes Központ Nonprofit Kft.
Descriptions
A Fesztivál Önkéntes Központ önkéntes programokat szervez Magyarország legnagyobb fesztiváljaira. Az elmúlt 10 év alatt felépített rendszerünkben a közös munka számtalan jövőbeli lehetőséget biztosít azoknak, akik hisznek az önkéntesség erejében!

The Festival Volunteer Center organizes volunteer programs for Hungary's biggest festivals. In our system which we built up over the past 10 years working together provides countless future opportunities for those who believe in the power of volunteering.
Headquater
1084 Budapest, Bacsó Béla utca 6. II./20.
Date
Location
Budapest, MVM Dome
Application deadline
Number of applicants
232
The days of the event
4/6/24
mandatory days
selectable days