Cirque du Soleil

Cirque du Soleil

A Cirque du Soleil újra Budapestre érkezik egy nyüzsgő előadással! A kanadai cirkusz korábban számos alkalommal járt már Magyarországon. Most OVO című előadásukkal térnek vissza. A műsor alkotója és rendezője, Deborah Colker a rovarok világából merített ihletet. Lenyűgöző akrobatikus mutatványokkal nyújtanak betekintést a rovarok napjába és egyedi személyiségükbe, az energiával és a mozgással teli, megállás nélküli forrongásba. Kézzel készített jelmezekkel és kellékekkel keltik életre a trambulinokról ugráló hatalmas tücsköket és a hálójából kitekeredő hipnotikus pókokat egy minden korosztály számára alkalmas színpompás és életteli show keretein belül. Rendkívüli látványvilágra számíthatunk. Mókás és eseménydús, ugyanakkor imádnivaló és csodálatos, akárcsak az önkénteskedés.

Az OVO Budapesten csak 5 alkalommal lesz látható, 2024. február 8-tól az MVM Dome-ban. Válj te is a 100 tagú társulat segítőjévé velünk! Jelentkezz önkéntesnek és éld át velünk ezt a felejthetetlen élményt!

Hosting organization

Fesztivál Önkéntes Központ Nonprofit Kft.
Name
Fesztivál Önkéntes Központ Nonprofit Kft.
Descriptions
A Fesztivál Önkéntes Központ önkéntes programokat szervez Magyarország legnagyobb fesztiváljaira. Az elmúlt 10 év alatt felépített rendszerünkben a közös munka számtalan jövőbeli lehetőséget biztosít azoknak, akik hisznek az önkéntesség erejében!

The Festival Volunteer Center organizes volunteer programs for Hungary's biggest festivals. In our system which we built up over the past 10 years working together provides countless future opportunities for those who believe in the power of volunteering.
Headquater
1084 Budapest, Bacsó Béla utca 6. II./20.
Date
Location
Budapest, MVM Dome
Application deadline
Number of applicants
147
The days of the event
2/8/24
2/9/24
2/10/24
2/11/24
mandatory days
selectable days